torsdag 14 januari 2010

Fler änglar....

Vis av tillverkningen av min första ängel kände jag att jag måste skapa en ängel som ger utrymme för min kreativa, bohemiska sida. Hade en bild för mitt inre och varje gång jag ser på henne blir jag glad över att hon ser så busig ut.
En kreativ ängel som inte bryr sig så mycket om vad andra tycker utan går sin egen väg, lite blek i hyn eftersom solbränna är ju faktiskt farligt. Rött, rufsigt hår - varför känns det så busigt med rött hår? Kan det vara Pippi Långstrump som präntat in det i våra huvuden? Självklart är hon barfota och har löst sittande kläder och ett stort vackert smycke mitt på bröstet. Varsågoda - här är Irma:

Hon sitter numera uppflugen på mitt vitmålade vitrinskåp och uppmanar mig att våga vara lite mer upprorisk och att våga vara lite mer mig själv. Heja, heja... På bilden sitter hon på tavellisten brevid en tavla som min syrra målat....

Javisst är det härligt att väva in lite av sig själv och sin personlighet i det man skapar, fast detta gör ju att just dessa änglar skulle jag ha väldigt svårt att göra mig av med så de får bo kvar hos mig.

Ha det gott och på återseende - Maloppa

5 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Roligt att du hittat till min blogg, nu har jag hittat din!

  Vilka söta änglar du gör, det är förstås jätteroligt att pilla med. För pill är det, det vet jag!

  Nu är mitt kök färdigmålat och jag är så nöjd. Hoppas du blir nöjd med ditt. Det är kul med inomhusprojekt nu i midvintertid. Men snart börjar nåt ännu roligare... trädgårdssäsongen!

  Nu ska jag kika runt hos dig.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Irma.. en busig o egen fröken precis som man ska vara.. =).. OM.. jag är sugen på österlen.. gissa två gånger. I år ska inget få komma ivägen för jag vill verkligen åka i år. Ska kanske också skaffa mig lite info så jag kan börja spinna planer.. =). Ha en skön helg.. Moa

  SvaraRadera
 3. Jag vill också till Österlen.

  Din personlighet finns i dockan och vem vet en dag kanske de hamnar hos barnbarnen....

  /MB

  SvaraRadera
 4. Då kan jag se det när jag kommer dit i sommar - Linda skickade just ut en trädgårdsinjudan om byte av växter den 25 juli på Facebook.
  Vi ses där?
  /MB

  SvaraRadera
 5. Men hallå. Irma? Hon heter ju Persilja. Ser du inte det? Fast hon hade lite för färglösa kläder kanske. Men håååret är ju mitt. PRECIS. :):):) Spännande att se nyköket. Den är väldigt fin den där tapeten du valt. Jag brukar inte lacka fast på en pall som man spiller och kliver på bör du nog göra det. Så att du kan torka av många gånger. Mina skåpluckor ser lika fina ut ännu med sina tapeter utan lack. OCh jag har torkat dem många gånger. Får se hur länge de håller...So far so good.

  SvaraRadera